Medewerker schoonmaak in Varsseveld

Wij zijn op zoek naar een nieuwe schoonmaak topper die schoonmaakwerkzaamheden wil verrichten bij een bedrijf in Varsseveld. Het betreft een parttime baan voor 10 uur per week. Mocht jij in de toekomst graag meer uren willen werken, dan zullen we deze mogelijkheden uiteraard met je onderzoeken!

Functiebeschrijving

In deze functie maak jij, samen met jouw vaste collega, van maandag t/m de vrijdag schoon. Jouw werktijden zijn van 17.00 uur t/m 19.00 uur

De schoonmaakwerkzaamheden zijn erg divers. Denk hierbij aan; afstoffen, stofzuigen en dweilen. Je maakt zowel de kantoren, de gangen als het sanitair schoon. Wij zorgen dat jij op je aller prettigst kunt werken, aangezien je gebruik gaat maken van professionele en ergonomische schoonmaakmaterialen.

Wij bieden een afwisselende baan binnen een sociale organisatie waarbij het welzijn en de ontwikkeling van de medewerkers voorop staan.

Geen ervaring? Geen probleem! We bieden jou (kosteloos) een opleiding aan. Na het doorlopen van de opleiding mag jij het certificaat 'Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud' in ontvangst nemen!

Ook kan jij voor vragen altijd terecht bij jouw objectleider.

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan snel contact op en wie weet kunnen we eens vrijblijvend kennismaken!

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris (bij 21 jaar en ouder): €11,27 per uur

Contactpersoon

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Necet Topal via 0620706065

Je kunt je sollicitatie mailen naar hr@hacronschoon.nl

 

Job details

Medewerker schoonmaak in Varsseveld

schoonmaak medewerker

Varsseveld

Achterhoek

conform cao

10 uur

Deel dit artikel: