Onze impact

Hacron Schoon combineert professionele dienstverlening met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wij willen ook maatschappelijke impact realiseren.
Van onze ruim 100 medewerkers heeft meer dan 30% een afstand tot de arbeidsmarkt.
Hacron Schoon heeft het PSO-30+ certificaat en helpt u graag bij de invulling van uw SROI.

Ontwikkeling

Onze medewerkers zijn onze basis: zij moeten zich bij ons thuis voelen en zichzelf bij ons kunnen ontwikkelen. Wij besteden veel aandacht aan de werving, selectie, begeleiding, vitaliteit, ontwikkeling en uitrusting van onze medewerkers. Naast de Basisopleiding Schoonmaak volgt iedereen diverse cursussen, waaronder resultaatgericht werken, dag-schoonmaak, vezeltechniek, duurzaamheid, glasbewassing, gastvrouwschap en vloeronderhoud.

SROI; PSO 30+

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het inzetten en begeleiden van doelgroep medewerkers in onze dienstverlening. We zijn trots op ons PSO 30+ certificaat. Concreet betekent dit, dat meer dan dertig procent van de medewerkers die bij ons in dienst zijn een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Zorgvuldigheid voor alles; de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt gebeurt alleen daar waar mogelijk, en altijd in overleg met onze opdrachtgever.

Jobcoaching

Onze hele organisatie en bedrijfsvoering is ingericht uitgerust voor de realisatie van een optimale inzet van ál onze medewerkers: iédereen werkt naar vermogen! Wij leveren maatwerk in begeleiding, soort leiding, te gebruiken materialen, werkomgeving, taken (jobcarving en jobcreation) en groepssamenstelling. Wij begeleiden tot op de werkvloer, daar heeft u geen omkijken naar!

Deel dit artikel: