Ons vakmanschap

Schoonmaakonderhoud in diverse branches. Dat is waar we goed in zijn.
Van reguliere tot periodieke schoonmaak. Van vloeronderhoud tot glasbewassing. Van schoonmaak tijdens, maar ook voor en na kantoortijden. Van verwijderen van groene aanslag tot het wassen van auto's.
Voor bedrijven en (zorg)instellingen, voor gemeenten en scholen.

Dagelijkse schoonmaak

Onze objectleider, uw vaste contactpersoon, stelt samen met u een werkplan op voor de dagelijkse schoonmaak- werkzaamheden. Op die manier profiteert u van een efficiënte en tijdbesparende aanpak met optimaal resultaat.

Periodieke schoonmaak

Naast reguliere, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden, zoals vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en verwijderen van groene aanslag op onder andere uw terras, galerij en trappenhuis.

Glasbewassing

Binnen, en buiten. Onze werkmethode en planning stemmen we af op het type gebouw, de locatie en de andere periodieke werkzaamheden als vloeronderhoud. Wij adviseren u graag over de juiste frequentie voor glasbewassing.

Vloeronderhoud

Regelmatig onderhoud van uw vloer verlengt de levensduur aanzienlijk. Onze vloerspecialisten kennen de eigenschappen van alle voorkomende vloeren en stemmen hier hun behandelplan op af.

Deel dit artikel: